Koncerti i Orkestrës Verore

    Koncerti i Orkestrës Verore

 Më 23 Korrik ora 19:30 tek Amfiteatri i Tiranës do të zhvillohet koncerti  i Orkestrës Verore nën dirigjimin e profesor Bato Gashi. Me një super program që përmban vepra të Grieg, Dvorak, Strauss por dhe pjesë nga Game of Thrones, White Stripes, Scorpions, Florence + the machine, etj. E ftuar speciale Kejsi Tola.

Data: 23 Korrik

Ora 19:30

Vendi: Amfiteatri i Tiranës

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies