Hemingway Jazz Fest 7

    Hemingway JazzFest 7

“ HemingwayJazzFest 7” vjen këtë vit, si çdo vit tjetwr  me tematika të ndryshme. Ky event është kthyer në festën më të madhe të muzikës Jazz në Shqipëri. Për këtë arsye, senati i HemingwayTirana, ka propozuar këtë herw një tematikë shumëngjyrëshe muzikore, të shtrirë në dy netë 21-22 korrik 2019.

Me muzikën e tyre, do të prekin temat më te nxehta me të cilat njerëzimi ndeshet çdo ditë:   racizimi, emigrimi, paqja! Duke dashur të përcjellin njw mesazh përmes muzikës së tyre.

21 korrik 2019

BGKO - Barcelona Gipsy BalKan Orchestra

Cesare Dell'Anna e OPA CUPA

Ghiaccioli e Branzini DJ set

Kodi i veshjes: veshje të bardha, me një prekje shumëngjyrëshe (aksesorë/detaje)

22 korrik 2019

Rumba de Bodas

Ghiaccioli e Branzini DJ set

Feat. Charles Ferris Trompet

Kodi i veshjes: Le të ndezim festën me ngjyrat afro-kubane!

Biletat: Pranë HemingwayBar Tirana.

Rezervoni në link

Data: 21-22 Korrik

Ora: 20:00

Vendi: Hemingway Fan Club Albania

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies