Opera në park

    Opera në Park

TKOBAP në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës organizojnë në Sheshin Skënderbej 3 mbrëmje në një format shfaqjesh: 18 Korrik, ora 21:00 - “Kur perëndon dielli”, koncert me këngët më të bukura qytetare shqiptare, me Orkestrën, korin dhe solistët e TKOB. 19 Korrik, ora 21:00 - Koncert i Orkestrës së Ansamblit Popullor dhe solistit Aranit Hoxha me këngët më të bukura popullore nga e gjithë  Shqiperia. 20 Korrik, ora 21:00 - Shfaqja e baletit “Fado” nga koreografi me famë ndërkombëtare Cardoso, zbret në qendrën e Tiranës nga trupa e baletit të TKOB.

Datë: 18-19-20 Korrik 

Ora: 21:00 

Vendi: Sheshi Skënderbej

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies