Ceremonia e ndarjes së çmimeve të #TiranaSummer 2017

Visit Tirana organizon ditën e Ejnte, 14 Shttaor 2017, ora 18:00 te Reja, Ceremoninë e Ndarjes së Cmimeve të Konkursit #TiranaSpring në Mediat Sociale. Në këtë ceremoni do të prezantohen tre fituesit e këtij konkursi. Ftojmë të gjithë pjesëmarrësit në konkurs por edhe të gjithë ndjekësit e Visit Tirana, të ndajmë pasionin për qytetin tonë! Shihemi te Reja!

Data:  Ejnte, 14 Shtator 2017

Ora: 18:00

Vendi: Reja, përballë Galerisë Kombëtare të Arteve

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies