Yoga & Meditim

    Yoga & Meditim

Në pritje të ZA Fest 2019, Delegacioni i BE-së në Shqipëri ju fton për një pasdite relaksuese me joga dhe meditim. Në 18 korrik ora19:00 në Liqenin e Farkës tek "Te Tarracat". Për ata që kanë nevojë për transport, do të jetë në dispozicion një autobus që niset Shtëpia e Evropës në orën 18:30 dhe kthehet pas mbarimit të aktivitetit. Për shkak të kërkesave të lartë, konfirmoni duke dërguar një email tek info@europehouse.al.

Data: 18 Korrik

Ora: 19:00

Vendi: Liqeni i Farkës

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies