America the Beatiful -koncert

Koncerti Gala "America the Beatiful" në datën 12 Korrik ora 20:30 , sjell në Amfiteatrin e Tiranës Kastriot Tushën dhe miqtë e tij. Artistë të shquar që  interpretojnë shfaqe brilante nga krijimtaria e autorëve më të njohur amerikanë.
Në program janë përzgjedhur hite botërore si:
Memory – Andrew Lloyd Webber , The Phantom of the Opera - Andrew Lloyd Webber , Tonight Tonight – Leonard Bernstain , All I ask of you – Andrew Lloyd Webber , Summer Time – George Gershwin , Sway – Michael Bubble , Can’t help falling in love – Elvis Presley , My way – Frank Sinatra , New York – New York , Clap Yo’ Hands – George Gershwin Hyrja e Lirë!

Data: 12 Korrik

Ora: 20:30

Vendi: Amfiteatri i Tiranës

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies