Dancing in Albania - shfaqje baleti

    Dancing in Albania

Leonard Ajkun, një nga emrat më të njohur të baletit botëror, sjell në datën 13 korrik ora 20:30 “Dancing in Albania. Programi ka për qëllim të bashkojë studentë dhe gjysëm profesionistë të baletit shqiptar dhe vendeve te tjera europiane në një experiencë të përbashkët. Së Bashku me studentët  do të performojnë edhe profesionistë të baletit Ledia Sula. Kevin Lila, Erisa Gina. Renato Leshi në një koreografi të Leonard Ajkun “ Legacy - Odyssey of Albania” Hyrja e lirë!

Data: 13 Korrik

Ora: 20:30

Vendi: Amfiteatri i Tiranës

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies