“LET’S BE HAPPY”

    “LET’S BE HAPPY”

Koncerti simfonik “Let’s be happy”  do të vij për ju në Arturbina më 11 Korrik ora 19:00. Orkestra e TKOB e dirizhuar nga Gridi Kraja,solist në klarinetë Igli Tuga dhe në fagot Orges Malaj me një program me pjesë virtuoze dhe teknike të repertorit intrumental. Për të rezervuar biletat kontaktoni në numrin e telefonit: 067 632 7313 ose dërgoni një mesazh në inbox.

Data: 11 Korrik

Ora: 19:00

Vendi: ArTurbina

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies