Urbana me Electronic Beats

    Urbana me Electronic Beats

Electronic Beats dhe Ministry of Events do të sjellin  në 12 Korrik, ora 22:00 festën  në autobusin më të madh urban që keni parë ndonjëhere me DJ më të mirë shqiptarë si: Dj Mind, Ad Addisha, Amer, Leo Ciko.  Shiritat mund ti blini në Gong Bar (rruga Sami Frashëri  pas shkollës 11 Janari).

Nisja e autobusit? Mbrapa Pallatit të Kulturës

Data:12 Korrik

Ora: 22:00

Vendodhja: Autostrada Tiranë-Durrës