Festa e Fërgesës

    Festa e Fërgesës

"Festa e Fërgesës"  organizohet për të dytin vit rradhazi në Tiranë, në një festë dedikuar “Fërgesës”  gatimit tradicional të tiranës .Kjo festë do  të organizohet  në datën  12 Korrik nga Bashkia e Tiranës.

Data: 12 Korrik

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies