Eja luaj në Parkun tënd

Pushimet nuk kanë të mbaruar.

APR – Bashkia Tiranë fton fëmijë e të rinj të apasionuar pas lojrave Shah, Dam dhe Twist në aktivitetin “Eja luaj në parkun tënd”. Afrimi dhe edukimi i fëmijëve më pranë njëri-tjetrit, pranë lojrave aktive dhe jetesës së gjelbër.

Eja argëtohu edhe Ti!

Data: 9 Shtator

Ora: 11:00

Vendi: Parku Rinia

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies