Ritëm mbi ura

    Ritëm mbi ura

Ritëm mbi ura

Muaji i muzikës vazhdon ! Sonte ora 20:00 ju presin në:

Vendi  1: Ura e Ish-Ekspozitës - Acoustic Group

Vendi 2: Ura e Shkollës së Baletit - DJ Academy

Vendi 3: Ura ETC - NYOU, Liceu Artistik World Music

Data: 28 Qershor

Ora: 20:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies