“Trashëgimia shpirtërore përmes instrumenteve muzikore”

    “Trashëgimia shpirtërore përmes instrumenteve muzikore”

Në kuadër të 21 Qershorit, “Ditës Botërore të Muzikës”, Ministria e Kulturës ka shpallur muajin qershor si “Muajin e Muzikës”, duke organizuar një sërë aktivitetesh gjatë gjithë këtij muaji. Në mbështetje të aktiviteteve dedikuar kësaj ngjarjeje, Muzeu Historik Kombëtar ditën e premte, datë 28 Qershor 2019, ora 11.00, çel për publikun ekspozitën me titull “Trashëgimia shpirtërore përmes instrumenteve muzikore”Ekspozita është e përbërë me objekte origjinale nga fondi i Muzeut Historik Kombëtar.

Data: 28 Qershor

Ora: 11.00

Vendi: Në ambientet e Hollit Kryesor në Muzeun Historik Kombëtar

 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies