Shfaqje baleti “Moulin Rouge” te Amfiteatri i Tiranës

    Shfaqje baleti “Moulin Rouge” te Amfiteatri i Tiranës

Moulin Rouge është shfaqja e baletit me emrat më të mëdhenj të skenave botërore. Më 5 korrik, ora 20:30 tek amfiteatri tek Liqeni i Tiranës.  Do të jetë një mbrëmje madhështore nën magjinë e artit botëror. Ҫmimi: 1000 leke/bileta. Për ҫdo informacion kontaktoni në: 067 40 55 500.

Data: 5 Korrik 2019 Ora: 20:30 Vendi: Amfiteatri i Tiranës

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies