Kërcim dhe cirk nga 'Un Loup pour l'Homme' në Tiranë

    Kërcim dhe cirk nga 'Un Loup pour l'Homme' në Tiranë

Trupa Franceze e kërcimit dhe cirkut “Un Loup pour l'Homme” vjen në Tiranë për të dhuruar spektakël në Amfiteatrin e Tiranës, në datë 6 Korrik, ora 19:00.

Shih videon në Youtube për të parë se çfarë spektakli ju pret.

Kjo shfaqje organizohet nga Ambasadë e Francës në Shqipëri, me mbështetjen e Tetroskop, në bashkëpunim me Agjencinë e Parqeve dhe Reakreacionit të Bashkisë Tiranë dhe Resë.

Data: 9 Korrik 2019

Ora 19:00

Vendi: Amfiteatri i Tiranes

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies