Tinguj Kinemaje të filmave shqiptarë dhe të huaj

    Tinguj nga kinematografia shqiptare dhe e huaj

Ministria e Kulturës  së bashku me Bashkinë e Tiranës organizon më datë 25 Qershor, tek “Sheshi Skënderbej “   tinguj nga kinematografia shqiptare dhe e huaj.

Data: 25 Qershor

Ora: 21:00

Vendi: Sheshi Skënderbej

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies