Grand Gala e Solistëve të TKOB

    Grand Gala e Solistëve të TKOB

 

Solistët e TKOB: Eva Golemi, Ylber Gjini, Armaldo Kllogjeri, Dorina Selimaj, Shpresa Beka, Ramona Tullumani, Renisa Lacka, Nina Muho, Denis Skura, Simona Karafili, Xhieldo Hyseni dhe orkestra e TKOB e dirizhuar nga Edmond Aristotelis Doko, do të interpretojnë për publikun kryeqytetas mbrëmjen e 26 Qershorit një program me ariet më të bukura të repertorit operistik.

Biletat shiten në sportelin e ArTurbina, prej orës 10:00 deri në orën 20:00. Bileta kushton 500 lekë. Ju mund të rezervoni me një mesazh në inbox ose në numrin e telefonit 067 632 7313.

Data:  26 Qershor 2019

Ora: 19:00

Vendi: ArTurbina