Albania Guitar Festival

    Albania Guitar Festival

Ministria e Kulturës organizon më datë 24 Qershor, te Pazari i Ri eventin muzikor “Albania Guitar Festival”.

Hyrja falas!

Data: 24 Qershor

Ora: 20.00

Vendi: Pazari i Ri

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies