Fast & Luxury paradë makinash dhe koncert

    Fast & Luxury parade makinash dhe koncert ne Tirane

Ministry of Events së bashku me Bashkinë e Tiranës sjellin për ju eventin Fast & Luxury, të premtën në datën 28 Qershor në sheshin “Nënë Tereza”.  Nga ora 12 pm deri në 12 am do të këtë paradë të makinave luksoze. Gjithashtu do të ketë koncert më këngëtarë të njohur si: Ronela Hajati, Young Zerka, Gent Fatali dhe DJ të njohur.

Data: 28 Qershor 2019

Ora: 12 pm -12 am

Vendi: Mother Teresa Square