Solomun në Tiranë

Një ShtatorsSpektakolar me Solomunin një  Tiranjë.

Një nga DJ-ët dhe producentët më të rëndësishëm te muzikës house / elektronik në Europë, do tjë performojë në datën 8 Shtator, ora 22:00 tek Akademia e Arteve.

Mos e humbisni këtë event.

Data: 8 Shtator

Ora: 22.00

Vendi: Akademia e Arteve

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies