Tregimi Zoologjik te Reja

    Zoo Story at Reja

Shfaqja “Tregimi Zoologjik” – “Zoo Story” nga autori amerikan Edward Albee dhe regjia nga Gent Mehmeti, sjell aktorët shqiptarë të Kërçovës, (Maqedonisë së Veriut), në Tiranë; Rrahim Ramadani dhe Berat Mahmuti, nën shoqërim me kitarë nga Granit Vela, me udhëheqjen e pedagogëve Mehmet Xhelili dhe Qëndrim Rijan.

Data: 26 Qershor

Ora: 20.00- 22.00

Vendi: Reja

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies