Shfaqje baleti për fëmijët të Amfiteatri i Tiranës

    Shfaqje baleti për fëmijët të Amfiteatri i Tiranës

Në 21 Qershor për fëmijët do të këtë shfaqje baleti te Amfiteatri i Tiranës, nga ora 20:00 deri në 22:00.

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies