Street Food te Pazari i Ri

    Street Food te Pazari i Ri

Eja në 21 Qershor te Pazari i Ri, aty ku gatuhet live dhe ku blerësit mund te shijojnë vërtetë me të mirat!
Një ditë kushtuar ndërthurjes së gatimeve tradicionale dhe atyre moderne në rruget e Pazari të Ri.

Gatuajme në Pazar së bashku me: Instituti Kulinar Neranxi, The Stephen Center, Zgara Al Pazar, Tradicionalja Shyqo, Inshanoo dhe Old Bazaar.

 

 

Data: 21 Qershor 2019

Ora 5 pm-8 pm

Vendi: Pazari i Ri