Clio-këngë franceze koncert në Tiranë

    Clio-këngë franceze koncert në Tiranë

Clio e shpreh, nëpërmjet këngës, shijen e saj për kinemanë e autorit. Ajo shkruan dhe kompozon në frymën e filmit me metrazh të shkurtër. Shkrepjet e momenteve që përvidhen. Fotografia është e vërteta dhe kënga e Clio është “24 herë e vërteta në sekondë”, sipas formulës së Godard në Le Petit Soldat. Që nga kënga e sjellë në formën e artit të 7të, sikur është filmuar me penel. Me penelata të vogla, përshkrim grafik i ndjenjave. Tek ajo, detaji përbën tregimin, dhe prodhon imazhe të rrufeshme.

Date:21/06/2019

Ora 21:00

Vendi: Tulla Nouvelle Terreca

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies