'Vitium'- Festivali i muzikës elektronike

    Vitium Fest -Festivali i muzikes elektronike

'VITIUM FEST' është eventi më i rëndësishëm i këtij muaji, organizimi i të cilit bqhet nga Best Pro Radio , The Institution në bashkëpunim me Bashkia e Tiranës .Qëllimi i projektit në fjalë është përhapja e kulturës së muzikës elektronike, promovimi i DJ-ve të rinj shqiptar dhe jo vetëm, si dhe i rrymave të ndryshme të muzikës elektronike si: Progressive House /Tech-House /Techno /Deep-Tech...   Hyrja eshte falas. Jeni te mirepritur!

Data: 29 Qershor 2019

Ora 17:00-05:00

Vendi: Lapidari, Sauk

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies