Ansambli Popullor në urbanin e muzikës

    Ansambli Popullor në urbanin e muzikës

Ministria e Kulturës ka njoftuar se në 14 Qershor në linjën e Kombinat-Kinostudio 10 artistë të Ansamblit Popullor do të dhurojnë shfaqje për pasagjerët në autobus.

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies