Komedia 'Tango' në Amfiteatrin e Tiranës

    Komedia “Tango” në Amfiteatrin e Tiranës

Dy aktorët e dashur për shqiptarët, Ledio Lako & Florjan Binaj ju ftojnë në komedinë e quajtur “Tango”.

Pas skenës së ArTurbina, shfaqja do të ngjitet dhe në skenën e Amfiteatrit të Tiranës më 14 Qershor, ora 20:00.

Biletat shiten pranë biletarisë në ArTurbina, në orarin 9:00-13:00 e 16:00-19:00 dhe në biletarinë pranë Amfiteatrit.