Peza në fest Rebel 2017

Edhe këtë 16 shtator, Peza N’Fest 2017 rikthehet me më shumë surpriza.
Të gjithë në Pezë për të kaluar momente të paharrueshme me aktivitete të shumta për çdo grupmoshë. 
Lojëra, përralla në natyrë dhe shfaqje cirku për më të vegjlit, ndërsa nuk do të mungojë dhe ekspozita me fotografi të veçanta të cilat evokojnë luftën patriotike të popullit shqiptar
Në orën 20:00, superkoncert deri në orët e para të mëngjesit nën tingujt e mrekullueshëm të violinës së Olen Cesarit, si dhe të artistëve fantastik të Internacional Clandestine Orchestra, Mannarino, Peter Pan Quartet dhe DJ Minimim.

Data: 16 Shtator,

Ora: 09.00

Fshati Peze  Tirane