HATHA YOGA- Fushat e Liqenit Artificial

    HATHA YOGA- Fushat e Liqenit Artificial

HATHA Yoga është një formë meditimi dhe aktiviteti fizik, që ju ndihmon në rritjen e elasticitetit të trupit, përmirësimit të frymëmarrjes, minimizon stresin dhe ndikon pozitivisht në shëndetin në përgjithësi (fizik & mendor).

 

Yoga FALAS me Klodian Muratin diten e premte, më 21 Qershor, ora 21:00.

Më shumë info & bileta: Eventi ne Facebook