George Dalaras dhe banda e tij akustike konncert në Tiranë

    George Dalaras dhe banda e tij akustike konncert në Tiranë

Për herë të parë në Tiranë, më 26 Qershor, vjen artisti grek dhe orkestra e tij akustike George Dalaras.

Artisti që ka realizuar bashkëpunime me Sting, Bruse Springsteen, Paco de Lucia, Al Di Meola e shumë të tjerë.

Një koncert intim dhe personal i artistit më të suksesshëm të Greqisë.

Bëhuni pjesë e një nate të paharrueshme në Tirana.

George Dalaras, më 26 Qershor do ta kthejë Amfiteatrin e Liqenit në vendin e emocioneve të mëdha…

Biletat i gjeni
Online në www.pentagrami.al