Rally Albania- Edicioni i 15-të

    Rally Albania- Edicioni i 15-të

Më 15 Qershor 2019, nga ora 07:00 – 20:00 do të zhvillohet gara Rally Albania, edicioni i 15-të.

Këtu gjeni informacione mbi programin: www.rallyalbania.org

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies