Të gjitha rrugët të çojnë në Tiranë-koncert

    Të gjitha rrugët të çojnë në Tiranë-koncert

Këtë herë për festën e muzikës shqiptare, për të kënduar e kërcyer bashkë me artistët tuaj të preferuar. Hitet më të dashura në një koncert kushtuar shqiptarëve.

Ju presim të gjithëve më 20 qershor në Amfiteatrin e Tiranës, ora 19:30 për një festë të madhe me këngëtarët: Eranda Libohova, Remzie & Nexhat Osmani, Maya, Selami Kolonja, Gili, Lori, Orgesa Zaimi dhe Rovena Dilo.

Biletat i gjeni çdo ditë pranë Amfiteatrit të Tiranës.

Nuk ia vlen ta humbisni këtë mundësi!