Sirea dhe Hundekuqet- shfaqje për fëmijë

Fëmijët e Sirea Film vijnë në skenë me " Sirea & Hundekuqet". Një show për fëmijët nga fëmijët. Merrni shokët dhe shoqet tuaja e ejani ti ndiqni te Amfiteatri i Tiranës më 16 Qershor, ora 17:30.

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies