OPERA SOUL - Cikël koncertesh Recitale - Solistike

Një koncert me program të përzgjedhur nga kompozitorët më të shquar klasikë. Solitët e TKOB së bashku me Ansamblin e Harqeve të TKOB, do të interpretojnë për Opera Soul më 15 Tetor në orën 19:00 në Muzeun Historik Kombëtar.

 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies