VegFest Albania

    VegFest Albania

Këtë të shtunë, më 8 Qershor nga ora 11:00-17:00, do të mbahet festivali i parë në Shqipëri i ushqimit vegjetarian.

Nëse je në kërkim të nje stili jetese të shëndetshëm dhe ke dëshirë të shijosh ushqime të reja plotë ngjyra, na gjeni te sheshi kreativ i Pazarit te Ri.

Me VegFest Albania, do të hapni një dritare të re në jetën tuaj.