Përralla muzikore “Petja dhe ujku”

    Përralla muzikore “Petja dhe ujku” shfaqje per femije

Përralla muzikore “Petja dhe ujku” është vepra më e njohur e kompozitorit Sergei Prokofiev dhe më e veçanta në llojin e saj. Nuk është vetëm një përrallë, por një vepër e mesazheve të forta për fëmijët.

Fëmijë të dashur merrni prindërit për dore dhe ejani në orën 12:00 në ArTurbina 6-7 Qershor. Kjo shfaqje është dhurata e radhas për fëmijët shqiptarë, në kuadër të programeve të plota të “Edukimit përmes artit” që është suksesi më i madh i TKOB.

Data: 6-7 Qershor

Ora 12:00 

Vendi: ArTurbina

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies