Artizanët kreativ në Pazar

Eja ne Pazarin e Ri ne datat 1 & 2 Qershor

Artizanet me te njohur te vendit, ata qe mbajne ne jete Traditen
bashkojne krijimet e tyre ne Qendren e Artizanatit Shqiptar.

Per info: kliko ketu

09:00 –20:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies