Shfaqja e flimit spanjol "10 000 km"

‭10.000 km ‬

‭Regjizor : Carlos Marques-Marcet‬

‭Sinopsis‬

‭Alexandra dhe Sergi vendosën të kenë një fëmijë, por planet e tyre dështojnë kur Aleksandra merr një ofertë pune për në Los Angeles, ofertë të cilën nuk mund ta refuzonte. Duke e kuptuar që kjo mund të jetë mundësia e fundit që Aleksandra kishte për të rifilluar karrierën e saj fotografike, çifti vendos të pezullojë çdo plan të tyre për një vit. Megjithëse 10.000 km larg, Aleksandra dhe Sergi duhet të besojnë në komunikimin virtual për të mbajtur gjallë flakën e marrëdhënies të tyre, por tashmë realitetet më jetësore nuk i ndajnë më me njëri-tjetrin edhe afrimiteti midis tyre fillon dhe zbehet.

Teknologjia, e destinuar për të afruar botën, mund edhe ta shkatërrojë atë‬.

Hyrja: Falas

Per me shume info: ketu

19:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies