Yoga me moshën e tretë

Sporti nuk njeh moshë....

Me synim dhe dëshirë për të rigjallëruar instiktet e argëtimit të cilat nuk plaken kurrë, dhe mundësinë për të ndryshuar sadopak monotoninë e ditës të moshës së tretë, Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit - Bashkia Tiranë sjell ditën e premte ora 10:00 tek Fushat Multidisiplinore, aktivitet në natyrë, seanca yoge me moshën e tretë. Dita do të nisë me plot adrenalinë nën ritmet e muzikës dhe Aerobisë me ushtrime të përshtatura për këtë grupmoshe.

Të premten le të bashkohemi për të sjellë lumturi në jetën e moshës së tretë!
Kalendari i Aktiviteteve APR:https://aprtirana.al/kalendari-i-aktiviteteve/

Per me shume info: kliko ketu

10:00-13:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies