Zumba per femije

Këtë 1 Qershor i gjithë qyteti do të shndërrohet në një arenë të madhe feste e argëtimi për më të vegjlit e tij.

Fushat multisportive në Park do të mirëpresin fëmijët në seanca të hapura zumbe nën drejtimin e trajnerëve të Niko's Dance Akademi.

Kërcejmë, argëtohemi dhe edukojmë fëmijët me jetën aktive e të shëndetshme.
Festojmë në çdo kënd! Ti vetëm zgjidh vendin dhe festa do të jetë atje!

09:00-12:00