Narçizi - Një pseudoperformancë nga Roland Saro

Personazhi mishëron disa prej figurave më të rëndësishme të artit dhe historisë botërore.

Disa prej këtyre figurave janë: Viktor Hygo, Roberto Benigni, Çarli Çaplin, Lasgush Poradeci, Mitrush kuteli, Rudyard Kipling, Osho. Shfaqja është konceptuar si një bashkëbisedim me publikun.

Data: 9 – 17 Shtator, 2017

Ora: 20:00

Vendi: Teatri Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli”