Tirana Taste Evente, shfaqje gatimi ne Vilen 31

Bashkia Tiranë, në kuadër të promovimit të turizmit dhe me synim përsosjen e shërbimit të restoranteve dhe kuzhinës lokale, organizon eventin “Tirana Taste 2016” në datat 21-24 nëntor 2016, në oborrin e Vilës 31 (ish-Blloku) Cooking show, ku mund të shijoni ushqimet e gatuara live nga akademitë e kulinarisë si dhe gjyshet, fëmijët dhe amvisat do të gatuajnë me profesionistë.  

Vendi: Restorant Vila 31 ne ish Bllok, Tirane Ora: 12:00 ne daten 21/11/2016 dhe 15:00 ne daten 24/11/2016

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies