OSCAL 2019 Open Source Conference Albania

Konferenca e parë ndërkombëtare vjetore e këtij lloji në Shqipëri do të zhvillohet për të gjashtin vit radhazi për të promovuar lirinë e softuerit, softuerin me kod të hapur, kulturën e lirë dhe njohurinë e hapur në vend dhe në rajon. OSCAL 2018 do të mbahet nga 18-19 maj 2019 në Tiranë, Shqipëri. OSCAL është organizuar nga Open Labs Hackerspace, komuniteti lokal i përkushtuar për të fuqizuar kulturën e lirë / të lirë me burim të hapur që nga viti 2012. Konferenca jo vetëm që i ofron të gjithëve mundësinë për të ndarë njohuritë dhe përvojën e tyre me audiencën, por gjithashtu frymëzon shumë të tjerë për të vepruar . Në të dyja ditët e konferencës do të mbahet një shumëllojshmëri e gjerë e prezantimeve intriguese dhe punëtorive. Më konkretisht, çdo ditë nga ora 9 deri në orën 6, pjesëmarrësit do të kenë mundësinë të njihen me tema të ndryshme, si dhe të eksplorojnë kontributet dhe mundësitë e punës. Përveç kësaj, infobooths komunitetit do të jenë të pranishëm në të dy ditët. Mozilla, Fedora, LibreOffice, OpenStreetMap, Wikipedia, phpList, Nextcloud janë vetëm disa nga projektet që pjesëmarrësit OSCAL mund të njohin më mirë. Website: http://oscal.openlabs.cc/
Kontaktoni: oscal@openlabs.cc
Twitter: @oscalconf
Instagram: oscalconf
Hashtag: # OSCAL19
Dërgo reagimet
Historia
Të ruajtura
Komuniteti

18 Maj at 09:00 – 19 May at 18:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies