Shëtitje me biçikleta në darkë në Tiranë-Liqeni Farkës

Këtë herë Ride Night do të zhvillohet ditën e enjte, datë 17 Gusht. Merrni biçikletën tuaj dhe miqtë për t’u argëtuar. Grupi do të niset nga sheshi Skënderbej deri në Liqenin e Farkës dhe sërish në sheshin Skënderbej. Do të ketë edhe birra/ushqime të lehta snacks dhe një kohë të shkurtër për të pushuar. 

Data: 17 Gusht 

Ora:  21:30 -00:00 

Vendi takimit: Sheshi Skënderbej

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies