Quartetto di Cremona 250 vjet nga lindja e Beethoven

250 vjetori i lindjes së Ludwig van Beethoven (1770-1827) - Ekzekutimi i plotë i Kuarteteve String me Kremonën e Kuartetit

Në vitin 2020, e gjithë bota feston dhe kujton 250 vjetorin e lindjes së Ludwig van Beethoven (1770-1827) dhe për herë të parë në Tiranë do të jetë e mundur të dëgjosh performancën e plotë të Quartets String dhe Quintet op. 29 të kompozitorit gjerman. Projekti dyvjeçar përfshin nëntë koncerte dhe është mbështetur nga Instituti Kulturor Italian në bashkëpunim me Universitetin e Arteve dhe ishte e mundur në sajë të disponueshmërisë së Kuartetit të Kremones: Cristiano Gualco - violinë Paolo Andreoli - violinë Simone Gramaglia - viola Giovanni Scaglione - violonçel.

Planifikuar për koncertin e tretë:

Kuarteti n. 4 në C minor op. 18 n.4 (1810)
I gëzuar, por jo shumë
Andante me shaka pothuajse Allegretto
Menuetto. Allegretto-Trio
Allegro-prestissimo

Kuarteti n. 12 në E banesë të madhe, op. 127 (1825)
Majestic - Allegro
Adagio, por jo shumë dhe shumë cantabile
Kidding gjallë
Finale. Allegro - Allegro komodo
Send feedback
History
Saved
Community

19:00-20:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies