Java e Evropës 2019

    Java e Evropes 2019

Bashkë me delegacionin Europian në Shqipëri, prezantojmë historikun e Evropës në 7 Maj, ora 20:00 tek Amfiteatri i Tiranës.

Një mbrëmje artistike mbi simbolin, vlerat dhe filozofinë e Bashkimit Evropian.

Data: 7 Maj 2019

Ora: 20:00

Vendi: Amfiteatri i Tiranës, Parku i Madh

Më shumë info: ketu!

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies