The movie Ascenseur pour l’échafaud nga Louis Malle

Kinoklubi Frankofon ne Muzeun Historik Kombetar

Shfaqet filmi «Ascenseur pour l’échafaud» nga Louis Malle
(1958 - 1h32 – Dramë/Triller)

Julien Tavernier dhe dashnorja e tij, Florence Carala, gruaja e shefit të tij, kanë hartuar një plan djallëzor për të vrarë bashkëshortin e bezdisshëm. Pasi vrasja është kryer, Julien rikthehet për të hequr një provë të harruar pa dashje, e gjen veten të bllokuar në ashensor nga një ndërprerje e energjisë.

Sinopsi : https://www.youtube.com/watch?v=SjfQWZ84_bw

FALAS – Në gjuhën frënge me titra në shqip

Maj 9, 18:30 - 20:05