Grabitqari i Natyrës

Galeria Kombëtare e Arteve hap për publikun më 31 Gusht 2017, ora 19.00, ekspozitën “Qamil Grezda, grabitqari i bukurisë së natyrës… 1917-1992”. Ekspozita e cila hapet në sallën e përkohshme të ekspozitave është një dedikim me rastin e 100 vjetorit të lindjes së artistit dhe përmbyll kalendarin e aktiviteteve në këtë kuadër.

Data:  31 Gusht-10 Shtator

Ora: 19:00

Vendi: Galeria Kombëtare e Arteve

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies