Praktikë e Gjelbër në Park

Mirëpresim Ditën Botërore të Zogjve Shtegëtarë me aktivitete informuese dhe ndërgjegjësuese mbi mbrojtje dhe shtimin e zogjve në park.
- Flasim për zogjtë shtegëtarë
- Ndërtojmë sëbashku dhe vendosim foleza zogjsh nëpër pemë
- Pastrojmë parkun nga mbetjet plastike
- Vozisim në liqen dhe vëzhgojmë me dylbi

* 10 Maj është Dita Botërore e Shpendëve Shtegtarë, në këtë ditë zhvillohen aktivitete të shumta me qëllim rritjen e ndërgjegjësimit lidhur me kërcënimet ndaj shpendëve shtegtarë dhe nevojën për ruajtjen e habitateve të tyre.

Maj 7, 11:00 - 14:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies