Feja ne Shoqeri Modeli Shqiptar

Konferenca e Parë Ndërkombëtare "Integrimi i Shoqërive përmes Harmonisë Fetare dhe Bashkekzistencës Modeli Shqiptar" që do të mbahet më 8 maj 2019 në Tiranë, Shqipëria do të dëshmojë pjesëmarrjen e akademikëve, universiteteve, profesionistëve dhe ekspertëve mbi mbledhjen e fesë në një platformë globale për të diskutuar perspektivat e ardhshme mbi fetë në shoqëri dhe modelin shqiptar. Lutemi të lexoni thirrjen për më shumë informacion mbi ngjarjen. https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vRmo6elObGiaKNFh3U6nKs2Fp60LIScZddsMECcUxctb0fFfloKxp_nkIwEtdS1d_bMUc0SFbEYDWnN/pub ICID Albania fton të gjithë stafin akademik ndërkombëtar dhe kombëtar, hulumtuesit, studentët e MSc-së dhe figura të tjera profesionale për të dërguar abstraktin e tyre në adresën e postës: events@icidalbania.org deri më 20 mars 2019 dhe dokumentet e plota deri më 20 prill 2019. Prezantimet e përzgjedhura nga bordi shkencor ndërkombëtar i konferencës do të botohen në revistën prestigjoze ndërkombëtare shkencore. Nëse keni ndonjë pyetje ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni në adresën e postës: events@icidalbania.org.

6-12 Maj

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies